Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Κάτι καλό ετοιμάζεται στην Αναγέννηση Δωροθέας

Κάτι καλό ετοιμάζεται στην Αναγέννηση Δωροθέας

Κάτι καλό ετοιμάζεται στην Αναγέννηση Δωροθέας όπου πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα διοίκηση με νέα και παλιά πρόσωπα.


Ενα από αυτά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Βικ) πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του αντιπρόεδρου της ομάδας της Αναγέννησης. 

Γνωστό στελέχος του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με το ΠΑΟΚ TV και στενός φίλος της οικογένειας Σαββίδη και επιχειρηματίας πλέον στην πόλη της Αριδαίας, κάτι που θα σηματοδότησει εξελίξεις στην ομάδα της Δωροθέας με στόχο να πρωταγωνιστήσει τη σεζόν που μας έρχεται.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Σαββίδη 


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Σαββίδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365