Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία: Σύγκρουση αγροτικού με μηχανάκι εξω απο την Σωσάνδρα- Ένας τραυματίας

Στο σημείο έφτασε άμεσα και περιπολικό του Α.Τ. Αριδαίας

Σύγκρουση αγροτικού οχήματος με μηχανάκι σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το χωριό Σωσάνδρα Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.


Στο σημείο έφτασε άμεσα και περιπολικό του Α.Τ. Αριδαίας.

2 σχόλια:

  1. Για τα χωράφια το έχω, δεν πάω Αριδαια με αυτό..... Για αυτό δεν έχω ασφάλεια ούτε άδεια κυκλοφορίας να μαζέψει τα μηχανάκια και τα αγροτικα χωρίς χαρτιά η αστυνομία και να να τα πάει στην πρεσσα όσοι πληρώνουν και είναι νόμιμοι είναι μαλακές; (πήρα αφορμή από το παραπάνω γεγονός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365