Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Λάκης Προκοπίδης: Παρέμβαση για τη λειτουργία του ΚΤΕΛ Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Προκοπίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Προκοπίδη:


Παντελής η απουσία του Δήμου και της Π.Ε. Πέλλας, για την εξεύρεση λύσης, στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο ΚΤΕΛ Αριδαίας.


Το ΚΤΕΛ τις περισσότερες ώρες παραμένει κλειστό, στο τηλέφωνο δεν απαντάει κανείς και δεν υπάρχει κανείς για πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές των δρομολογίων.


Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν, παραμένουν έξω από το κτίριο, εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, αναμένοντας το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο τόπο προορισμού τους. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που θέλουν να παραδώσουν ή να παραλάβουν δέματα.


Τα σχολικά δρομολόγια, γίνονται με απαράδεκτες συνθήκες, καταστρατηγώντας την 50025/2018 Υπουργική Απόφαση, που προβλέπει τον τρόπο και τις διαδικασίες μεταφοράς των μαθητών.


Τόσο ο Δήμος Αλμωπίας, στη ιδιοκτησία του οποίου ανήκει το κτίριο, όσο και η Π.Ε. Πέλλας, που εμπλέκονται στη λειτουργία του ΚΤΕΛ, θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την εξεύρεση λύσης και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολυάριθμων επιβατών, που επιλέγουν ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς(εξ ανάγκης πολλές φορές), για τις μετακινήσεις τους.


Ειδικά, ο Δήμος Αλμωπίας θα πρέπει να απαιτήσει τακτικότερα δρομολόγια για τα απομακρυσμένα χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας αλλά και την θεσμοθέτηση δρομολογίων για τη Λουτρόπολη, που θα εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες.


Η Π.Ε. Πέλλας, θα πρέπει να ενεργοποιήσει την αρμόδια επιτροπή(ΠΟΔΕ), που επιβλέπει τον συντονισμό και την παρακολούθηση της μεταφοράς των μαθητών και έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει και να επιλύει ζητήματα που προκύπτουν.

5 σχόλια:

  1. Έτσι είναι τα μονοπώλια στην Ελλάδα λειτουργούν όπως γουστάρουν.
    Τα παιδιά στοιβάζονται μέσα σε λεωφορεία όρθια πολλές φορές,κάτι εντελώς παράνομο τα παιδιά πρέπει να κάθονται και να φορούν τις ζώνες ασφαλείας.
    Φαίνεται οι νόμοι σε αυτή την χώρα λειτουργούν επιλεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διαγωνισμός για τα σχολικά δρομολογια που είχε γίνει πριν 5 χρόνια στη περιφέρεια ερωσε στα κτελ απευθειας ανάθεση βρίσκοντας ότι παραθυράκι υπήρχε. Έκτοτε έχουμε τα μισά δρομολογια να πραγματοποιούνται, λεωφορεια που πήραν φωτιά, υπεραριθμοι μαθητές και πολλά άλλα!

      Διαγραφή
    2. Σωστή παρατήρηση για το ανύπαρκτο ΚΤΕΛ Αριδαιας που μαλλον περιφρονει τους κατοικους του δημου μας
      βεβαια ο λακης ειναι καλος για αντιπολιτευση βρισκει ολα τα κακως κειμενα'
      αν τους δωσεις θεση ευθυνης ειναι μια απο τα ιδια
      κλασικη πασοκαρα

      Διαγραφή
  2. Απλά η Αλμωπία ξέμεινε από ηγέτες ...αποτέλεσμα; Σας έχουν γραμένους! Υπάρχει δήμαρχο ή αντιδήμαρχος με προσωπικότητα;;;;; Τιποτε , άνθρωποι απλοϊκοί να περνάει ο καιρός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I.elexi.tis.astinomias.pu.ine.stamatisan.pote.kanena.leoforio.ja.elexo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365