Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μισέλ Ομπάμα για τον γάμο: Πολλές φορές ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο

Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο

Η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε ότι κατά καιρούς ήθελε να "σπρώξει τον Μπαράκ από το παράθυρο" κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του The Michelle Obama Podcast. Η πρώην Πρώτη Κυρία, η οποία θα γιορτάσει την 28η επέτειο του γάμου της με τον σύζυγο Μπαράκ Ομπάμα τον επόμενο μήνα, μίλησε ειλικρινά για τα σκαμπανεβάσματα του γάμου της.



«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό γιατί ξέρεις ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάς, ότι εγκαταλείπεις», είπε.

«Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια" πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να βλέπουν την αναζήτηση ενός συντρόφου, όπως τη συγκέντρωση μιας ομάδας μπάσκετ all-star και ότι ένα άτομο θα πρέπει ιδανικά να επιλέξει το απόλυτα καλύτερο άτομο για να είναι μαζί.

«Θέλεις τον LeBron [James]. Δεν θέλετε τον τύπο, τρίτη σειρά στον πάγκο, που δεν έκανε για την ομάδα, αλλά συχνά δεν το σκεφτόμαστε αυτό», είπε. «Αυτό που πρέπει να πεις είναι 'Παντρεύτηκα τον LeBron. Τη δική μου εκδοχή για τον LeBron'".

Η 56χρονη συγγραφέας σχολίασε επίσης τη σημασία του να δίνει κανείς στον εαυτό του χρόνο για να δει το άτομο με το οποίο έχετε σχέση "σε μια σειρά καταστάσεων".

«Δεν υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος να γίνει αυτό, εκτός από το να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον-την γνωρίσεις σοβαρά, να σχεδιάσεις να κάνεις μια δέσμευση, να τον-την γνωρίσεις, να δεις πού πηγαίνει και μετά να το κάνεις να συμβεί» περιέγραψε.

«Δεν μπορείς μέσω Tinder να βρει τον δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365