Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης 68-45

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Αξιούπολης, για τη δεύτερη αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ. 


Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον τα πάντα κρίθηκαν στο πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι παίκτες του Γιάννη Βασίλογλου ξέφυγαν στο σκορ και με πολύ καλή άμυνα επικράτησαν δίκαια με τελικό σκορ 68-45.


Δεκάλεπτα: 17-14, 30-26, 49-31, 68-45.


Διαιτητές: Χάνος - Μπόϊτσης


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Βασίλογλου): Καρατζάς 5, Τσαμτσίδης 2, Νταούτι 10(2), Σαπουντζής 11, Αβραάμ 9(2), Παπαβραάμ 18(2), Μητρούλης 7(1), Βασίλογλου 4(1), Καρπάς 2, Μπάτσος.


ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Ζεμπεκίδης): Τραπεζανίδης 2, Κλαβιανός Ν. 2, Γουβγιανάκης 15(1), Σιώπκας, Παρίσης, Παπαδόπουλος 5(1), Χαλκιάς 4,  Καρύδας 4, Παντρημάς 6, Καπνόπουλος 5, Νιώτης 2, Κλαβιανός Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365