Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία: Χαρίζονται πανέμορφα γατάκια - Δίνονται προς υιοθεσία (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Δίνονται για υιοθεσία ( και μαζί και χώρια) - σε υπεύθυνους κηδεμόνες με τις νόμιμες διαδικασίες 4 πανέμορφα γατάκια. Με καλό χαρακτήρα, ιδανικά για συντροφιά!


Υπέροχα πλάσματα χαρίζονται για να χαρίσουν σε εκείνους που θα τα αναλάβουν αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Είναι 2 μηνών εκπαιδευμένα γατάκια που θα τα λατρέψετε.


Είναι πολύ τρυφερά, αγαπάνε τα χάδια και τα παιχνίδια.


Είναι χαριτωμένα και πανέμορφα μπεμπέκια , αδελφάκια μεγαλωμένα με πολύ - πολύ αγάπη, που έχουν πάρα πολλή αγάπη να δώσουν αν ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου και ψάχνουν ένα υπεύθυνο υπέροχο σπίτι να ζήσουν ευτυχισμένα! Θα είναι η καλύτερη παρέα!


Τα τρυφερά αυτά γατάκια θα δοθούν μόνο ως ισότιμο μέλος οικογένειας .


1.     Όμορφο « Γκρι» με λευκές λεπτομέρειες και μια πολύ όμορφη σκούροι  μυτούλα.


2.    Απαλό «Μπεζ»  με λευκά ποδαράκια  και κοιλίτσα , και γοητευτικά μπλε ματάκια .


3.    Η πανέμορφη « Γκρίζο – άσπρη  μπουκίτσα » με γαλανά ματάκια.


4.    Παν ήσυχο «Κατάμαυρο» με λευκή λεπτομέρεια στην κοιλίτσα και με πολύ όμορφα μαύρα ματάκια σαν χάντρες .


Τηλ:  – 6980428548








1 σχόλιο:

  1. Να καθαρίσεις το σπίτι, να μαγειρέψεις, να πας τα παιδιά σχολείο, να πάρεις τα παιδιά απ το σχολείο...να διαβάσεις τα παιδιά...να είσαι και 8 ώρες στη δουλειά..που βρίσκεται χρόνο και για επιπλέον πράγματα? πέστε μου το μυστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365