Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς: Τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη

Ένας γάμος αλλά και δύο κηδείες, είναι ανάμεσα στις εστίες διασποράς του ιού στην περιοχή

Μόνο ένα πάρτι που έγινε στην περιοχή Χρώμιο, έδωσε σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, 11 θετικά κρούσματα κορονοϊού! Ένας γάμος αλλά και δύο κηδείες, είναι ανάμεσα στις εστίες διασποράς του ιού στην περιοχή…


Σημαντικά στοιχεία για το πώς και γιατί η Κοζάνη έφτασε στην καραντίνα έδωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.


Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ονομαστικά! Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους.


Το δεύτερο είναι η αναφορά του σε πάρτι που έγινε στο Χρώμιο, με τη συμμετοχή 70 ατόμων, το οποίο, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων!


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Kozanimedia, το πάρτι έγινε σε σπίτι, στο οποίο ο γιος του ιδιοκτήτη γιόρτασε τα γενέθλιά του, με τη συμμετοχή πολλών νέων και μαθητών.


Το τρίτο στοιχείο σύμφωνα με το Kozanimedia, έχει να κάνει με τη στενή, όπως είπε, σχέση της αύξησης των κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης με την προ εβδομάδων έξαρση στην Πέλλα (μέσω μετακινήσεων). Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι “τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη”!


Το τέταρτο στοιχείο που ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει να κάνει με δυο κηδείες και ένα γάμο, που, όπως ανέφερε, ήταν από τις σημαντικές εστίες μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού στην ΠΕ Κοζάνης.


Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε παρατήρηση σε παραγωγό λαϊκής στην Κοζάνη επειδή είχε… μάσκα στο πηγούνι!


Στις δηλώσεις του από την Κοζάνη, ο ίδιος έκανε έκκληση για τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, λέγοντας ότι είναι “μια κρίσιμη κατάσταση… Πρέπει να εφαρμόσουμε με μεγάλη πειθαρχία τα μέτρα”.

1 σχόλιο:

  1. δυστυχώς θα βρεθούν αρκετοί έξυπνοι που θα ειρωνευτούν ή θα πουν την εξυπνάδα τους.
    Οι εποχές άλλαξαν.Αγαπάς την πατρίδα σου? αυτή σου ζητάει να εφαρμόζεις τους κανόνες και να μην λες εξυπνάδες.
    Αυτός είναι ο πατριώτης σήμερα.Όχι όπως νομίζαμε παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365