Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για υπεύθυνη εφαρμογή των μέτρων προστασίας

Δελτίο Τύπου

Να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του COVID-19»

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για υπεύθυνη εφαρμογή των μέτρων προστασίας από όλους  


Μετά από την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στo επίπεδο κινδύνου 3 και ενόψει της νέας αξιολόγησης τις προσεχείς ημέρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Πέλλας για υπεύθυνη και συνεπή εφαρμογή των μέτρων πρόληψης. Ακολουθεί το μήνυμα-έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας:  


«Αγαπητοί συμπολίτες,


Η Πέλλα, η υγεία των κατοίκων και η τοπική αγορά και οικονομία κινδυνεύουν από την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού στην περιοχή μας. Χρειάζεται επαγρύπνηση και υπευθυνότητα από όλους μας, ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του COVID-19 στην περιοχή μας. Είναι σημαντικό να μην αυξηθεί περεταίρω ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Πέλλα και να αποφύγουμε να μπει ο νομός μας στο επίπεδο 4, αυξημένου κινδύνου. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα ενεργοποιηθούν αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας τα οποία θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Πέλλας. Αν και οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε όλη την Πέλλα, αποτελεί ευθύνη του καθένα από εμάς να ενδιαφερθεί για τους συμπολίτες μας και την κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα της περιοχής μας.


 Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνω στα νέα παιδιά και στους νέους που είναι λογικό να θέλουν να ζούνε τη ζωή τους με ελευθερία και δίχως περιορισμούς. Στην παρούσα φάση όμως, χρειάζεται να σκεφτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που μπορεί να ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού έναντι του COVID-19 και να τους προστατέψουμε, συμμετέχοντας με υπευθυνότητα και συνέπεια στα προληπτικά μέτρα. Η χρήση της μάσκας σε συνθήκες συγχρωτισμού είναι το πιο σημαντικό και ίσως μοναδικό “όπλο” που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη στιγμή για να μπλοκάρουμε τη διάδοση του επικίνδυνου ιού. Ελπίζοντας στην υπευθυνότητα όλων, εύχομαι να παραμείνουμε υγιείς τους προσεχείς μήνες, προσαρμοζόμενοι στις ειδικές συνθήκες που δεν αφορούν μόνο την Πέλλα και την Ελλάδα, αλλά όλον τον κόσμο, με πάνω από 40 εκατομμύρια κρούσματα και περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως μέχρι σήμερα.


Δάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365