Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ανακοίνωση για την λειτουργία του ταμείου, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Δημαρχείο

Ανακοίνωση

Μετά την γνωστοποίηση επιβεβαιωμένου κρούσματος και την ανακοίνωση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας σήμερα Πέμπτη 29.10.2020 και αύριο Παρασκευή 30.10.2020, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ανακοινώνει την κανονική λειτουργία του ταμείου αύριο Παρασκευή 30.10.2020, τηρώντας όλα  τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Συγκεκριμένα:

οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά από την ταμειακή υπηρεσία  εισέχοντας σε αυτή ανά άτομο την φορά.

Πριν την διέλευση των καταναλωτών στο χώρο στέγασης της υπηρεσίας θα πραγματοποιείται η κατάλληλη θερμομέτρηση προς αυτούς

Μετά την διέλευση του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, απαγορεύεται ρητώς να εισέλθει καταναλωτής από το υπόγειο προς υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας.


Παρακαλούμε τους δημότες, για την τήρηση όλων των μέτρων όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ με σκοπό την πρόληψη και την προστασία όλων μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365