Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Εν αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο απογευματινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στο οποίο θα ανακοινωθούν όλα τα νέα μέτρα

Στην αναμονή βρίσκονται οι αρμόδιοι της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς και οι ομάδες για τις απογευματινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού.


Μέχρι αυτή την ώρα η ΕΠΣ Πέλλας δεν έχει δημοσιεύσει τους ορισμούς των διαιτητών της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου. Ο λόγος είναι πως εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο για αναστολή των ομαδικών αθλημάτων για ένα μήνα. Οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο όλες οι Ενώσεις, όλων των ομαδικών Αθλημάτων θα κατεβάσουν ρολά για 30 μέρες, εξαίρεση μπορεί να αποτελέσει η Super League.


Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο απογευματινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στο οποίο θα ανακοινωθούν όλα τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365