Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Πάμελα Άντερσον: Νέα σχέση μετά το διαζύγιο - Ο έρωτας με τον σωματοφύλακά της

Πάμελα Άντερσον: Νέα σχέση μετά το διαζύγιο - Ο έρωτας με τον σωματοφύλακά της

Η Πάμελα Άντερσον γύρισε σελίδα ήδη, στην προσωπική της ζωή, μετά τον καταστροφικό γάμο της με τον Jon Peters, ο οποίος κράτησε μόλις 12 ημέρες.


Σύμφωνα με την Page Six η 53χρονη σεξοβόμβα έχει ερωτευτεί τον σωματοφύλακά της, σαν δεύτερη Ουίτνεϊ Χιούστον στην ομώνυμη ταινία. Πηγές λένε ότι ο άνδρας - τον οποίο δεν κατονομάζουν - είναι ο σωματοφύλακας της, πλήρους απασχόλησης, για σχεδόν δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια όμως της καραντίνας λόγω κορονοϊού, μάλλον οι συνθήκες του έκαναν να δουν αλλιώς τη μεταξύ τους σχέση.

«Η πανδημία ήταν άγρια ​​για την Πάμελα. Έχει σοβαρή ερωτική σχέση. Είναι στα 40 του. Ένας πραγματικός άνθρωπος, επιτέλους" τόνισε η πηγή στην εφημερίδα.

"Ξέρει πώς να τη χειριστεί. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Είναι απολύτως άνετη και δεν είναι ποτέ μακριά ο ένας από τον άλλον" πρόσθεσε.

Ταξιδεύουν γύρω από τον Καναδά, κάνουν κάμπινγκ και επισκέπτονται κομψά ξενοδοχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365