Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Μαχαίρωσε μάνα και αδερφή στην Κρήτη! Βρήκαν την ηλικιωμένη με τη λεπίδα καρφωμένη στην πλάτη!

Ο γιος της οικογένειας, φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές την μητέρα και την αδερφή του, μέσα στο σπίτι τους!

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε νωρίτερα το απόγευμα, σε συνοικία του Ηρακλείου. Ο γιος της οικογένειας, φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές την μητέρα και την αδερφή του, μέσα στο σπίτι τους!


Ανατριχιαστικά είναι τα όσα συνέβησαν στο σπίτι αυτής την οικογένειας στην περιοχή Ατσαλένιο, στο Ηράκλειο, με τις δύο γυναίκες -μητέρα και κόρη- να μεταφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η μητέρα έχει χτυπήματα και στο κεφάλι…


Σύμφωνα με το CretaPost, η ηλικιωμένη γυναίκα έχει δεχτεί 15 τουλάχιστον μαχαιριές σε όλο της το σώμα με πιο σοβαρή εκείνη στο λαιμό, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να της βγάλουν την λεπίδα που είχε καρφωθεί στην πλάτη της!


Το CretaLive αναφέρει ότι αφού ο γιος της οικογένειας χτύπησε τις δύο γυναίκες πολλές φορές, στη συνέχεια… ξάπλωσε!


Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο καθώς έχει μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.


Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη κόρη της -και αδερφή του φερόμενου δράστη- ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365