Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Λάκης Βασιλειάδης: Κάλυψη των υλικοτεχνικών αναγκών στα σχολεία της Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Προχωρά κανονικά η διαδικασία παράδοσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα σχολεία της Πέλλας, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες. Μέχρι στιγμής πολλά νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και ειδικά σχολεία της Πέλλας έχουν νέα θρανία, καρέκλες, πίνακες και άλλο υλικό.


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πριν ακόμα την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχε επισκεφτεί πολλές σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας και είχε επικοινωνήσει με εκπαιδευτικούς και διευθυντές, με σκοπό να ενημερωθεί για τις ανάγκες και να συγκεντρώσει τα αιτήματα. Στη συνέχεια ενημερώθηκε και από τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κκ. Ν. Αγγελίδη και Θ. Μπαχαράκη, αλλά και από τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών των Δήμων της Πέλλας.


Αφού ενημέρωσε τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή για τις αυξημένες ελλείψεις στην Πέλλα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΚτΥπ κ. Τ. Κατσίπο, από τον οποίο και ζήτησε να καλυφθούν οι ανάγκες στο βαθμό που είναι εφικτό. Η πραγματικότητα είναι ότι ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός των περισσότερων σχολείων είχε αρκετά χρόνια να ανανεωθεί, με αποτέλεσμα τα αιτήματα να είναι πολλά. Αποφασίστηκε να υποστηριχθούν όλες οι σχολικές μονάδες της Πέλλας που υπέβαλλαν αιτήματα, έστω και εάν η κάλυψη δεν φτάσει το 100% ανά μονάδα.


Σήμερα που ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων των σχολικών μονάδων έχει καλυφθεί, ο Λάκης Βασιλειάδης δηλώνει ότι από την πλευρά του θα συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να δοθεί η δυνατότητα κάλυψης όλων των αναγκών στα σχολεία των Δήμων της Πέλλας, ώστε τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα εργαλεία για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365