Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αναδρομικά: Πότε θα καταβληθούν - Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Αναλυτικά

Από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικα για το διάστημα 11 μηνών (Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016) σε 1 εκατ. συνταξιούχους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα της χώρας. Επισημαίνεται πως τα αναδρομικά αυτά αφορούν μόνο περικοπές που έγιναν σε κύριες συντάξεις και θα καταβληθούν μαζί με τις συντάξεις του Νοεμβρίου του 2020.


Αναλυτικά:


-Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα γίνει η καταβολή των συντάξεων και των αναδρομικών στους συνταξιούχους των οποίων το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα γίνει η καταβολή των συντάξεων και των αναδρομικών στους συνταξιούχους των οποίων το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8

-Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 θα καταβληθούν τα αναδρομικά μαζί με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του Νοεμβρίου στους δικαιούχους συνταξιούχους των ταμείων του ΟΑΕΕ , του ΟΓΑ και του ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).

- Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά μαζί με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΝΑΤ.

-Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 θα γίνει η καταβολή των αναδρομικών και των συντάξεων του Νοεμβρίου στους ανασφάλιστες υπερήλικες.


Επίσης υπενθυμίζεται ότι τα αναδρομικά 11μήνου θα έχουν μόνον την κράτηση για ασθένεια, που θα είναι με 4% έως τον Ιούνιο του 2015 και με 6% από Ιούλιο του 2015 και μετά. Ενώ ο αναλογούν φόρος για τα αναδρομικά του 11μηνου θα υπολογιστεί την άνοιξη του 2021 με τροποποιητικές δηλώσεις για την χρονική περίοδο 2015 -2016.


Πηγή: enikonomia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365