Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Πρώτο ραντεβού με τον πρώην! Δες πώς πρέπει να συμπεριφερθείς…

Τι πρέπει να κάνεις;

Αν ετοιμάζεσαι για ένα ραντεβού με τον πρώην σου τότε θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη, ειδικά αν θέλεις να τον κερδίσεις πίσω.

Τι πρέπει να κάνεις;


Να του δώσεις την εντύπωση ότι είσαι τελείως διαφορετική αλλά ταυτόχρονα και η ίδια. Αν ο χωρισμός σας έγινε πρόσφατα θα έχετε ήδη αναλύσει όλα τα θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Έτσι είναι πιθανόν να γνωρίζεις ήδη τι τον ενοχλούσε σε εσένα και πήρε την απόφαση να σε χωρίσει. Όταν βγεις μαζί του θα πρέπει αυτός να νιώσει αμέσως την οικειότητα που είχατε μεταξύ σας. Αυτό είναι κάι που θα σου βγει αυθόρμητα με κάποια αστεία που θα πείτε, κάποια πειράγματα που θα κάνετε και θα σας θυμίσουν όμορφες στιγμές. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να του δείξεις ότι δεν είσαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήσουν. Θα πρέπει να του δείξεις πως έχεις αλλάξει, έχεις ανανεωθεί και ότι είσαι μια γυναίκα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

Επίσης θα πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξη και να τον πείσεις πως δεν κάθεσαι και λιώνεις για αυτόν, ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να νιώσει ότι περνάει τόσο ευχάριστα μαζί σου που θα θέλει να επαναλάβει την έξοδο. Μην αναφέρεις ότι θα ήθελες να είστε μαζί και αν σε ρωτήσει απάντησέ του ότι δεν θέλεις να βάζεις κανόνες και δείξε ότι είσαι χαλαρή με την κατάστασή σας. Ο πρώην σου θα εκτιμήσει την χαλαρότητά σου και ταυτόχρονα θα βάλει σκοπό του να σε κατακτήσει και πάλι.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν θα υπάρχουν ούτε σχέσεις πια.
    Αφου; μια σχέση δεν πρέπει να έχει ανδρισμό γιατί ειναι υπερβολικό άρα τοξικό.η Σχέση πρέπει να είναι ισότιμη άρα να πληρωνουν και οι δύο (2) άρα δεν τη θέλουν οι γυναίκες.
    Η σχέση θέλει επικοινωνία αλλά αυτό θέλει ένα επίπεδο καλλιέργειας...κλπ...Θέλει θέλει θέλει..οπότε δεν υπάρχουν όλα αυτά...συν το ότι η αγάπη δεν αρκει..άρα? Πρέπει να είμαστε όλοι τέλειοι πια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι σχέσεις αιωνίως βασίζονταν στην πολύ και μεγάλη υπομονή.Και το πιθανότερο είναι πως έκαναν υπομονές οι γυναίκες ανα τους αιώνες.Όταν αυτό σταματησει σταματάνε και οι σχέσεις.Αν είσαι ισοτιμος με τον άλλον θα μαλώσεις.Πλέον γάμο θα κάνουν όσοι ειναι στην Εκκλησία.Γιατί ολοι οι άλλοι έχουν συμφέροντα να χαλάνε οι γαμοι (δικηγόροι,ψυχολόγοι κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365