Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τεράστια ανταπόκριση στην κοινωνική δράση του Φ.Ο.Αριδαίας για την Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Η οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της Αλμωπίας που ανταποκρίθηκε άμεσα και ουσιαστικά στο κάλεσμά του για βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα. 



Συγκεντρώθηκαν 125 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης από ιδιώτες και επιχειρηματίες της περιοχής μας, συμπολίτες μας πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και αποδείχθηκε έμπρακτα η ευαισθησία και η αλληλεγγύη του κόσμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 

Νιώθουμε υπερήφανοι και ευγνώμονες για τη συμπαράσταση και δεσμευόμαστε να παραμείνουμε ως εκπρόσωποι του αθλητισμού, ευαισθητοποιημένοι στον εθελοντισμό και την προσφορά.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365