Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία ΦΩΤΟ: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού στις γέφυρες του Δήμου

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας Πολυξένης Νάνου

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας Πολυξένης Νάνου:


Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού στις γέφυρες του Δήμου μας για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων και πολιτών.


Εκτελούνται εργασίες κλαδοκοπής, αποψίλωσης και στην συνέχεια βαψίματος των γεφυρών.


7 σχόλια:

  1. Συνέχισε έτσι Πολυξένη!!! Η διαφορά έχει αρχίσει να φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γέφυρα της Υδραίας στο ρεύμα εισόδου προς Αριδαία όταν βρέχει μαζεύει νερά και γίνεται επικίνδυνη.
    Επίσης έξω απο την Άψαλο προς ν ζωή υπάρχει ρέμα το οποίο περνάει κάτω απο τον κεντρικό δρόμο για Αριδαία και έχει γίνει και θανατηφόρο τροχαίο πριν κάποια χρόνια πέφτοντας ολόκληρο φορτηγό μέσα.
    Τοσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας λογικός να βάλει κάγκελα η μπάρες εκεί.
    Ελπίζω να είσαι εσύ αυτή που θα κάνει την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η παρουσία επί τόπου μετράει.Μόνο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις επαρχιακές οδοί υπεύθυνη είναι η αντιπεριφέρια , ο Δήμος για τις δημοτικές οδούς.Καλό είναι όποιος εντοπίζει τέτοιου είδους παραλείψεις να υποβάλλει μια αίτηση στην αρμόδιο φορέα , ώστε να ληφθεί υπόψη και να δοθεί προτεραιότητα. Εξάλλου όλοι μας είμαστε συνυπαίτιοι για οποιαδήποτε παράλειψη άσχετα αν δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για να το πράξουμε. Η αλλαγή ξεκινάει από εμάς του ίδιους σε οποιοδήποτε τομέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία Κίτρινη μπογιά, βάζω στοίχημα ότι είναι η ίδια που χρησιμοποίησε η προηγούμενη δημοτική αρχή με το προηγούμενο κοινωφελές πρόγραμμα. Χειροκροτώ από συνήθεια,πήρε χρώμα ή ζωή των κατοίκων της Αριδαιας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωω η λέξη ευπρεπισμος τι μου θυμίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέντε άτομα 3 μέρες μια γέφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365