Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία: Κρούσμα κορονοϊού σε φροντιστήριο - ΑΡΝΗΤΙΚΑ ολα τα υπόλοιπα τεστ

Διαβάστε την ανάρτηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μαρία Τάσιου

Διαβάστε την ανάρτηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μαρία Τάσιου:

Επιβεβαιώνουμε πως διδάσκουσα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών βρέθηκε θετική σε τεστ COVID-19 σήμερα το πρωί και πως όλο το υπόλοιπο προσωπικό (διδακτικό κ μη) υποβλήθηκε επίσης σε τεστ, τα οποία βγήκαν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ. 

Με αίσθημα ευθύνης και από προσωπική πρωτοβουλία, θα παραμείνουμε κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Με μεγάλη μας λύπη επίσης εκφράζουμε την αγανάκτηση μας προς τον ΕΟΔΥ κ τον κρατικό μηχανισμό στο σύνολο του, από όπου δεν λάβαμε καμία καθοδήγηση για τον τρόπο που πρέπει να ενεργήσουμε. 

Με δική μας λοιπόν πρωτοβουλία προχωρήσαμε σε απολύμανση των αιθουσών μας σε Αριδαία κ Λουτράκι, ενημερώσαμε όλες τις επαφές της καθηγήτριας κ αναστείλαμε τη λειτουργία μας άμεσα. 

Έχουμε επίσης την πεποίθηση πως δεν θα υπάρξει  διασπορά του ιού σε μαθητές μας, καθώς από την έναρξη των μαθημάτων τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από όλο το προσωπικό ανεξαιρέτως.

Τέλος, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την κα Καρακώστα-νομίατρο της Περιφέρειας- η οποία στάθηκε δίπλα μας από την αρχή, συμβουλευτικά κ υποστηρικτικά.

Ελπίζουμε για το καλύτερο, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της ομάδας μας κ είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση φέρει η δύσκολη φετινή χρόνια.

Με εκτίμηση,

Μαρία Τάσιου












2 σχόλια:

  1. Προφανώς περιμένουμε πολλά απ τον κρατικό μηχανισμό ενω είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει μόνοι μας να προστατευτούμε.Εξ άλλου οι οδηγίες λένε : έχεις ύποπτα συμπτώματα? Μόνος σου αποσύρεσε.Δεν σε κλειδώνει κανείς σπίτι.Μόνος αυτοπεριορίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νομίατρος είναι κρατικός υπάλληλος. Σας έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, εσείς σίγουρα θα περιμένατε τον Τζιόδρα αυτοπροσώπως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365