Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Δεν πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. λόγω μη απαρτίας - Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται

Πρέπει όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου μας, να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να αφήσουν τους εγωισμούς τους και να βρουν λύσεις στα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο, γιατί όλο αυτό που συμβαίνει με τα Δ.Σ. αγγίζει το θέατρο του παραλόγου με όλους τους πρωταγωνιστές

Άλλο ένα Δ.Σ. του Δήμου Αλμωπίας δεν πραγματοποιήθηκε.


Συγκεκριμένα χθες παρασκευή ήταν προγραμματισμένο Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη. Οι παρατάξεις Χατζηδημητρίου και Παρούτογλου δεν συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να μην συμπληρωθεί ο πολυπόθητος αριθμός των 14 παρόντων.


Συμμετείχαν η παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και του Δημήτρη Μπίνου, η οποία ήταν η μόνη απο την αντιπολίτευση που θέλησε να συμμετέχει, αφού ένα από τα θέματα ήταν η έγκριση οικονομικών καταστάσεων που αφορά το 2017, όταν και ήταν ο ίδιος Δήμαρχος.


Το Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.


Πρέπει όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου μας, να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να αφήσουν τους εγωισμούς τους και να βρουν λύσεις στα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο, γιατί όλο αυτό που συμβαίνει με τα Δ.Σ. αγγίζει το θέατρο του παραλόγου με όλους τους πρωταγωνιστές.

5 σχόλια:

  1. Oι κύριοι οραματιστές που κατέβηκαν στις εκλογές για να αλλάξουν το επίπεδο του τόπου που βρίσκονται τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπινός και η ομάδα του έπιναν τσιπούρα στην ίδια...δήλωσαν παρών στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο γιατί θα ψηφιζόταν ο ισολογισμός του 2017...της δικιάς του θητείας...όσο για το δεύτερο που είχε ένα σωρό σημαντικά θέματα προτίμησε το μπριζολακι...τους έπιασε και το τσίπουρο...μαζί κι ο Σαμαντης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παλικάρια του Μπαρουτογλου και ο ίδιος μόλις έχασαν τη καρέκλα φάνηκε πόσο πολύ θέλαν να πάει ο τόπος μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365