Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η φράση που δεν πρέπει να πεις μετά από καυγά με το σύντροφό σου

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη φράση την οποία απαγορεύεται να πεις

Οι καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι σίγουρα αναπόφευκτοι και δυσάρεστοι, αλλά φυσικά συμβαίνουν μιας και αυτά έχει η… αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων. Το θέμα βέβαια δεν είναι αν τελικά θα τσακωθείς, αλλά τι θα γίνει μετά.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη φράση την οποία απαγορεύεται να πεις, μετά από έναν καυγά και αυτή είναι « Δεν τα εννοούσα αυτά που είπα».

Όπως τονίζουν οι σχεσολόγοι και σεξολόγοι, με τον τρόπο αυτό είναι σαν να ακυρώνεις το λόγο για τον οποίο αρχικά διαφώνησες, σε μία προσπάθεια να τα βρείτε πιο γρήγορα και αναίμακτα. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να μη λύνεις τις διαφορές σου και απλά να τις καλύπτεις.

Γι’ αυτό λοιπόν το νου σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365