Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου με τον πιο... διασκεδαστικό τρόπο

Τι πρέπει να κάνεις όμως για να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου πιο εύκολα;

Οι χωρισμοί δεν είναι ωραίο πράγμα για κανέναν, ειδικά όταν νιώθεις συναισθήματα για τον άλλον και δεν είσαι εσύ αυτή που προκάλεσε τον χωρισμό.

Τι πρέπει να κάνεις όμως για να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου πιο εύκολα; Δεν θα σου πούμε να κλειστείς σπίτι και να κλαις από το πρωί ως το βράδυ, αλλά θα σου δώσουμε μερικές πιο διασκεδαστικές ιδέες για να ξεπεράσεις τον πρώην πιο ανώδυνα.


#1. Κάτσε στο σπίτι μόνο τις πρώτες 48 ώρες και αφέσου. Κλάψε, δες ρομαντικές κομεντί στην τηλεόραση, φάε όσο παγωτό νατέχεις και καταβρόχθισε τις αγαπημένες σου σοκολάτες. Νιώσε ελεύθερη να πενθήσεις γιατί αυτό είναι το μόνο 8ωρο που σου επιτρέπουμε να το κάνεις.

#2. Το επόμενο βήμα έχει να κάνει με την ανανέωση. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριό σου ακόμα και δεν έχεις την παραμικρή όρεξη και κάνε αυτό το κούρεμα που εδώ και χρόνια θέλεις αλλά δεν τόλμαγες. Πίστεψέ με με το που στείλεις το μήνυμα στο σύμπαν ότι προχωράς παρακάτω…νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή σου.

#3. Αμέσως μετά θα πρέπει να γραφτείς σε κάποιο χόμπι. Διάλεξε χορό, γυμναστική, ή ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Μια πολεμική τέχνη θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλο τον θυμό που έχεις.

#4. Ώρα για ψώνια! Θα σου πρότεινα να πάρεις μαζί σου την κολλητή σου αλλά το πιο πιθανόν είναι να καταλήξετε να μιλάτε για τον πρώην σου. Οπότε πήγαινε για ψώνια μόνη σου και βάλε ένα υψηλό όριο στον εαυτό σου για να ανανεωθεί πλήρως. Μην τσιγγουνευτείς τα λεφτά τώρα.Κάνε τα κουμάντα σου και ανανεώσου έξυπνα με ρούχα που δεν κοστίζουν μια περιουσία αλλά θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

#5. Δες την εκπομπή της Μαρί Κοντό που δείχνει πώς να βάλεις το σπίτι σου σε τάξη και ξεκίνα την ανανέωση. Πέτα χωρίς δεύτερη σκέψη όλα τα αντικείμενα του πρώην που πιστεύεις ότι δεν θα σου λείψουν (κράτα ένα-δύο αναμνηστικά αν θες) και ανανέωσε όλο το σπίτι!

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365