Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Συνεργασία Γιάννου - Τζαμτζή για το οδικό δίκτυο (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:


Με συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας μπορούν να λυθούν πολλά χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.


Τόσο με τον Ιορδάνη Τζαμτζή όσο και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μας συνδέουν η αγάπη για τον τόπο και η προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων μας.


Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, επισκεφθήκαμε τις ασφαλτοστρώσεις που γίνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Πέλλας, στον Άγρα και στον δρόμο προς τον ορεινό μας όγκο. Δύο πολύ σημαντικά έργα για την ασφάλεια των μετακινούμενων και τη βελτίωση της πρόσβασης στην περιοχή του ορεινού όγκου.


Εξαιρετικής σημασίας έργο για την ασφάλεια είναι και η κατασκευή τοιχίου στην ανηφόρα του Άγρα για την προστασία από κατολισθήσεις. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος είναι η οριστική επίλυση του προβλήματος της σύνδεσης Έδεσσα – Άγρα, που αποτελεί ένα από τα χειρότερα σημεία του οδικού δικτύου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365