Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Τι να κάνεις όταν μάθεις πως ο πρώην σου απέκτησε νέα σύντροφο

Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην σε νοιάζει καθόλου

Χώρισες πριν λίγους μήνες ή μέρες και έμαθες μόλις πως ο πρώην αγαπημένος σου έχει ήδη νέα σχέση; Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην σε νοιάζει καθόλου! Αν όμως νοιάζεσαι ακόμα για αυτόν και δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα το γεγονός πως χωρίσατε αλλά και πως αυτός έχει ήδη νέα κοπέλα τότε δες τι πρέπει να κάνεις!


#Έχεις ακούσει για το revenge body; Είναι μια συναισθηματική διαδικασία κατά την οποία αποφασίζεις να αποκτήσεις ένα ονειρεμένο κορμί που θα κάνει τον πρώην σου να μην μπορεί να πιστέψει πώς σε έχασε. Για να το πετύχεις φυσικά θέλει πολλή προσπάθεια, γυμναστική και σωστή διατροφή! Βάλε τα δυνατά σου και μόλις ολοκληρώσεις την όλη διαδικασία απόκτησης του σώματος των ονείρων σου τότε δεν θα θυμάσαι ούτε καν ποιος ήταν ο πρώην σου!

#Ξεκίνα ταυτόχρονα να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου. Τόλμησε ένα διαφορετικό χρώμα μαλλιών, πειραματίσου και βρες το χτένισμα και το κούρεμα που σου ταιριάζει. Ανανέωσε το στιλ σου και γίνε μια καλύτερη version του εαυτού σου.

#Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους σου! Ίσως με τη σχέση σου να τους είχες παραμελήσει και ελπίζω τώρα να σου έγινε μάθημα και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη και στην επόμενη σχέση σου. Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τις φίλες σου, πάτε μαζί ένα ταξίδι και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

#Απασχόλησε το μυαλό σου δημιουργικά. Κάνε ένα χόμπι που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις, κάνε διαλογισμό, δούλεψε πάνω στο μυαλό σου ώστε να μην κολλάει σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου κάνουν καλό. Και μην ανησυχείς καθόλου, γιατί τα καλύτερα…έρχονται!

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365