Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Νεκρός Αρμένιος ποδοσφαιριστής στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Ο 23χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Αλασκέρτ ΙΙ

Θύμα της εμπόλεμης κατάστασης στο μέτωπο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ έπεσε ένας 23χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος β΄ κατηγορίας στον οποίο αγωνιζόταν.


Νεκρός στις εχθροπραξίες μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας στο μέτωπο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ έπεσε ο Λιπαρίτ Νταστογιάν.

Ο 23χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Αλασκέρτ ΙΙ, ομάδα της β' κατηγορίας της χώρας και αποτελεί έναν από τους 223 στρατιώτες που έχουν χάσει τη ζωή τους στη μάχη από τις 27 Σεπτεμβρίου.

Την είδηση ανακοίνωσε επίσημα το κλαμπ, γράφοντας:

 «Ο Νταστογιάν εισήλθε στη λίστα των ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για τη χώρα. Αναπαύσου εν ειρήυνη, στρατιώτη».

Αυτή είναι η 2η φορά που η εμπόλεμη κατάσταση απασχολεί ευρέως τον αθλητικό κόσμο, μετά την απόφαση του αρχηγού της εθνικής Αρμενίας, Βαραζντάτ Χαρογιάν (βασικός στην ήττα της Ελλάδας τον Ιούνιο του 2019 στο ΟΑΚΑ) να διακόψει την καριέρα του για να επιστρατευτεί και να υπηρετήσει τη χώρα του, έχοντας προηγουμένως συμφωνήσει με την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365