Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΚΔΑΠ Δεντρόσπιτο: Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά

Δείτε την ανακοίνωση

Δείτε την ανακοίνωση:

Ύστερα από την μοριακή εξέταση στο νοσοκομείο της Έδεσσας του υπόλοιπου προσωπικού το Δεντρόσπιτο ανακοινώνει πως και τα 6 τεστ διαγνώστηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ στον covid19.

Με δική μας πρωτοβουλία το δεντρόσπιτο θα ανοίξει ξανά στις 14/10.

Από την πρώτη στιγμή κρίναμε σωστό και ενημερώσαμε για την ύπαρξη ύποπτου κρούσματος στη δομή μας χωρίς να έχουμε καμία επιβεβαίωση και με τον φόβο να προκληθεί σύγχιση και στοχοποίηση όπως και έγινε.

Η υγεία όλων μας είναι όμως πάνω από κάθε φόβο. 
Ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες που μας δόθηκαν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ ενώ ενημερώθηκε και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για τις οδηγίες και τους χειρισμούς της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τα παιδιά.

Εμείς θέλουμε να πούμε σε όλους τους γονείς του δεντρόσπιτου ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν υποστηρικτικοί παρόλο το ράδιο αρβύλα που υπήρξε. Επίσης θα θέλαμε να πούμε και σε όλους εκείνους που προσπαθούν να στοχοποιήσουν παιδιά και γονείς από το Δεντρόσπιτο πως τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες το λιγότερο και μη αποδεκτές στις μέρες μας.

Ευχόμαστε και πάλι περιστατικά στην κοπέλα μας και την μητέρα της και ανυπομονούμε να ξανασμίξουμε με τα παιδιά μας και να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο δημιουργικό ταξίδι!


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία τα λέτε και πολύ σωστά πράξατε. Όσο για το θέμα της στοχοποίησης των παιδιών ένα θέλω να ρωτήσω . Για να μη γίνει αυτός ο χαμός οι μητέρες που ήταν ενήμερες για το ύποπτο κρούσμα δεν θα ήταν καλό να κρατήσουν τα παιδάκια τους προληπτικά κάποιες μέρες σπίτι? Τι θα γινόταν αν κάποιο παιδί είχε τον ιό και μετά πήγαινε σχολείο , αγγλικά, ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365