Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Θέμα: Ένταξη της πράξης  «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις δομές  Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας φροντίδας υγείας για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γ.Ν.Πέλλας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» συνολικού ποσού 664.000,00€.          


Η Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας εντάχθηκε στο <<Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Κεντρική Μακεδονία 2014-2020>>, για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συνολικού ποσού 664.000,00€, ο οποίος θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων του Νοσοκομείου και κατ’ επέκταση τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της ΠΕ Πέλλας.


Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω αίτημα υλοποιείται σήμερα, που οι συνθήκες από τα υπόλοιπα διαθέσιμα των πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020 το επιτρέπουν. Αναλυτικότερα, ο εξοπλισμός τον οποίο θα προμηθευτεί το Νοσοκομείο είναι ο κάτωθι. Για την ένταξη της συγκεκριμένης πράξης στο πρόγραμμα, εκδόθηκε η Αριθ. Πρωτ.5648/20-10-2020 απόφαση, που υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς επίσης υπήρξε αντίστοιχη προετοιμασία και ωριμότητα του φακέλου από τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) , καθώς και το αντίστοιχο Τεχνικό Δελτίο που υποβλήθηκε έγκαιρα.  
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και οι Υπηρεσίες του θα συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε το Νοσοκομείο να ακολουθήσει αναπτυξιακή πορεία, αξιοποιώντας χρηματοδοτικούς πόρους, όπως έκανε με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» (Π.Κ.Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-20) σήμερα. Η ένταξη της πράξης αποτελεί μια στρατηγική επιτυχία, που επιτεύχθηκε χάρη στις συστηματικές ενέργειες της Διοίκησης της ΝΜ Γιαννιτσών και του προσωπικού του Νοσοκομείου μας, το οποίο ανέλαβε τη σύνταξη πλήρους και συγκροτημένου φακέλου πρότασης, με τη σχετική τεκμηρίωση της αναγκαιότητας των προς προμήθεια ειδών. Πρόκειται για αναγκαίο εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας για τα Χειρουργεία, τις Κλινικές και τα Τμήματα του Νοσοκομείου, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365