Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Φ.Ο. Αριδαίας: Κρούσμα Covid-19 στο 1ο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής

Ανακοίνωση

Μετά την επιβεβαίωση θετικού ασυμπτωματικού κρούσματος covid-19 σε αθλήτρια που παρακολουθεί το 1ο τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής του Φ.Ο. Αριδαίας (ώρες προπονήσεων 4:00μμ-5:00μμ) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, το τμήμα αυτό θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. 


Τα υπόλοιπα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

1 σχόλιο:

  1. Για ποιο λόγο το τμήμα του σχολείου που είναι το παιδι να είναι ανοιχτό;η ίδια δασκάλα που κάνει το τμήμα που αναφέρεται δεν κάνει και τα υπόλοιπα παιδια ;εμάς π είναι στα αλλά τμήματα τα παιδια μας που ήρθαν σε επαφή με την δασκάλα γιατί δεν μας ενημέρωσε κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365