Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Κρούσματα Covid-19 σε 4 ποδοσφαιριστές

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2020. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τέταρτος τακτικός έλεγχος για τον ιό Covid-19.


Σε αυτόν, όπως και σε όλους τους προηγούμενους, συμμετείχαν όλοι οι ποσοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας. Η ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς ενώ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης των αθλητικών της εγκαταστάσεων. Τα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναστείλει τις προπονήσεις.


Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τα θετικά ήταν 3 την πρώτη μέρα και 1 την δεύτερη που πραγματοποιήθηκαν τα τεστ, όλα τα άλλα απλά είναι φήμες που δεν ισχύουν.

      Διαγραφή
    2. 3:39 ρε πανηγυρτζή 10 ηταν τα κρούσματα όλου του νόμου χθες εσυ που τα είδες 12!!! βλέπεις ποσό μίζερος και κακός αλλά και χαζός είσαι!!!

      Διαγραφή
  2. Απλώς όμως και άτομα που ανήκουν στο team ας προσέξουν κ αυτοί λίγο γιατί έχουν καταστήματα παροχής υπηρεσιών κ έχουν επαφή καθημερινά με πάρα πολύ κόσμο από την Αλμωπία κ μασκούλα δεν φοράνε . Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω υπάρχουν ομάδες που τα κρύβουν και η ομάδα τα δίνει όλα στη δημοσιότητα.Προχωράμε με τήρηση μέτρων.Προσέχουμε για να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365