Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Παραχώρηση οικίσκου από την Π.Ε. Πέλλας στο Γ.Ν. Έδεσσας για την οργανωτική υποστήριξη αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19

Δελτίο Τύπου

Παραχώρηση οικίσκου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο Νοσοκομείο Έδεσσας για την οργανωτική υποστήριξη αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.


Η συνεργασία και αλληλουποστήριξη μεταξύ των φορέων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αποτελεί κεντρική φιλοσοφία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παραχώρησε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας έναν αυτόνομο οικίσκο, με χώρο γραφείων και βοηθητικούς χώρους, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση των ελέγχων και διαχείρισης περιστατικών κορωνοϊού COVID-19. 


Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Προχωρήσαμε στην παραχώρηση του οικίσκου γνωρίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας εστιάζονται στην καλύτερη δυνατή οργάνωση που μπορούμε να έχουμε και πρόληψη, στη μάχη που δίνουμε με τον κορωνοϊό. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, τα διοικητικά στελέχη των μονάδων υγείας και του ΕΚΑΒ, όλοι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής συχνά παλεύουν με περιορισμένα μέσα και, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους. Η πολιτεία και όλοι οι τοπικοί φορείς, όπως και η Περιφέρεια, είμαστε στο πλευρό τους. Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, για την επιβίωση της κοινωνίας μας, είμαστε όλοι μαζί».  

 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365