Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τέσσερις νεκροί από επιπλοκές του Covid-19, ένας στα Γιαννιτσά

Και οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα

Ακόμη τέσσερις νεκροί σε λίγες ώρες. Όλο και μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θανάτων στη χώρα μας από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορονοϊός.


Ειδικότερα πρόκειται, για έναν 83χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Νεκρός είναι και ένας 56χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του Ευαγγελισμού αλλά και μια 50χρονη στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.Την τελευταία της πνοή άφησε και μια 64χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Αττικόν». Και οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. 


O αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό ανέρχεται πλέον σε 586.


Πηγή: iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Μαλλον αρχισαμε να χανουμε τον ελεγχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα μη το κάνουμε τραγικό με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος με της διάφορες παθήσεις (αρρώστιες)μη τα βαφτίζει η κυβερνήσει covit19 έλεος ποια όταν γράφουν αυτοί άνθρωποι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. να πούνε την αλήθεια, όλα για τα χρήματα που θα τσεπώσουν δεν ενδιαφεροντε για το λαό σιγά σιγά τη χούντα θα την επαναφέρουν με τη διάφορα αυτοί θα τρώνε θα τρώνε και ποιος βγει μπροστά θα τον φυλακίζουν νόμιμα δήθεν με το νόμο για αυτό φοβατε ο κόσμος να βγει έξω στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365