Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αερωπός ManDynamic Έδεσσας - Μεγάλη νίκη επί του Φίλιππου Βεροίας 30-25

Μεγάλη νίκη

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Αερωπός MANDYNAMIC απέδειξε ότι είναι ο σύγχρονος "βασιλιάς" της Κεντρικής Μακεδονίας στο χάντμπολ επικρατώντας με το επιβλητικό 30-25 του Φίλιππου Βεροίας στο κλασικό ντέρμπι (είναι η 8η συνεχόμενη νίκη). 


Η Εδεσσαϊκή ομάδα με ηρωικές μορφές τον Βαφείδη Πέτρο που έπαιξε με προβλημα μηνίσκου αλλά και καρδιά λιονταριού και τον τ/φ Ιωαννίδη κάτω από τα δοκάρια, τρομερούς στην επίθεση του Μισαηλίδη, Κράλλη, Κυριακού, αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στο α΄μέρος.


Με αφετηρία όμως το 14-13 του ημιχρόνου που πετυχε σε "νεκρό" χρόνο ο Μισαηλίδης με απίστευτο "φόλλοου" έγινε το ξεκίνημα για την πλήρη κυριαρχία του Αερωπού στο β΄μέρος όπυ προηγήθηκε ακόμη και με 6 γκολ και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε μέχρι το τέλος.


Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 6-7, 8-11, 10-12, 14-13 (ημχ), 17-14, 20-16, 22-17, 25-20, 27-22, 30-25


ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μέτσης 1, Ρόμπης, Γάτσης, Τζουβάρας 3, Κράλλης 6, Κώστας, Μαυρόπουλος, Μπουτκάρης, Πάβλοβιτς 1, Μισαηλίδης 11, Κυριακού 7, Βαφείδης 1, Ιωαννίδης 1, Γιαννούσης, Μουμτζιδέλης.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τούτσης): Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 7, Β. Φιλόσογλου 5, Μπαλτατζής 3, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 3, Κουκουτσίδης 1, Τριανταφυλλίδης 4, Στανκίδης, Ρίζος, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Μούγιτς 1, Σόφρανατς, Πετρομελίδης 1, Κ. Φιλόσογλου.

Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 5-6. Πέναλτι 4/4 – 2/3






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365