Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Προσφορά της MANDYNAMIC η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Αερωπός-ΑΕΣΧ Πυλαίας, το Σάββατο

Η μετάδοση θα γίνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αερωπού στο facebook "Αερωπός Έδεσσας"

Ο Αερωπός Έδεσσας δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στο φετινό πρωτάθλημα της HANDBALL PREMIER, αυτό το Σάββατο στις 18.00 μ.μ. με αντίπαλο την ΑΕΣΧ Πυλαίας και ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου η εταιρία MANDYNAMIC προσφέρει τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω του facebook στον φίλαθλο κόσμο της πόλης που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο ΔΑΚ λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πανδημίας.



Η μετάδοση θα γίνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αερωπού στο facebook "Αερωπός Έδεσσας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365