Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αναχώρησε ο Αερωπός ManDynamic για το Νησί των Φαιάκων (ΦΩΤΟ)

Αποστολή

Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα στην πανίσχυρη Κέρκυρα του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού, η ομάδα του Αερωπού αύριο στις 6 το απόγευμα αντιμετωπίζει την ομώνυμη τοπική ομάδα.


Αποστολή 


ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  Τ/Φ


ΒΑΦΕΙΔΗΣ – ΡΟΜΠΗΣ – ΓΑΤΣΗΣ – ΜΕΤΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ – ΚΡΑΛΛΗΣ – ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ – ΚΩΣΤΑΣ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΤΣΗΣ – ΜΟΥΜΤΣΙΔΕΛΛΗΣ


Μεγάλος απών ο Φάνης Τζουβάρας που δεν μπόρεσε να έλθει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Η Τεχνική Ηγεσία Πηλαλίδης Γιάννης και Ταρινίδης Αλέξης


Ο Φυσιοθεραπευτής Μπάπκας Θωμάς και μαζί με την αποστολή φυσικά και ο Ρόμπης Μάκης που χρόνια ολόκληρα βρίσκεται παντού και δίπλα στο πλευρό της ομάδας όπου κι αν παίζει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365