Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Αερωπός ManDynamic : Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι επί της Πυλαίας

34-30

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Έδεσσας, ο μοναδικός εκπρόσωπος της στην Α1` Εθνική κατηγορία στο Νομό μας, έτυχε σπουδαίας νίκης επί της αξιόμαχης Πυλαίας με 34-30. 



Όπως θυμόμαστε παλαιότερα σε τέτοια παιχνίδια, το ΔΑΚ ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η ομάδα της πόλης μας είχε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, αλλά φέτος λόγω της πανδημίας covid 19 δυστυχώς ήταν κάτι πρωτόγονο για τις ομάδες.

Οι άνθρωποι του Δ.Σ. μαζί με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, έχοντας άριστη συνεργασία, κατά τη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Στον αγωνιστικό τομέα με ηγέτη τον Φώτη Μισαηλίδη και άξιους συμπαραστάτες επιθετικά τον Γιάννη Κράλλη και τον Πέτρο Κυριακού και στην άμυνα να δεσπόζει με το αγωνιστικό του πάθος ο Πέτρος Βαφείδης, χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι, τελικά έφτασε η ομάδα του Αερωπού σε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

Τέλος πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη προσφορά του μεγάλου μας χορηγού ManDynamic για την προσφορά της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα όπου είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο που τον παρακολούθησε από το σπίτι μέσω youtube όπου ξεπέρασαν τα 1100 άτομα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365