Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας Quiz: Δώστε μας τις απαντήσεις

Θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας τα απαντήσετε

Συνεχίζουμε μετά από καιρό με τα quiz μας.

Αυτή την φορά εμείς εδώ στο Aridaia365.gr σας έχουμε πέντε πολιτικά quiz, που θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας τα απαντήσετε.




1. Ποιος/α Αντιδήμαρχος κυκλοφορεί με πατεριτσες;

2. Ποιοι δύο πρώην Δήμαρχοι, μαζί με άλλα πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο, ενώ γινόντουσαν τα rapid test στην Αριδαία, εκείνοι βρίσκονταν σε παρακείμενη καφετέρια και στο ίδιο τραπέζι με περισσότερα από όσα άτομα επιτρέπεται από τα μέτρα;

3. Ποιος Αντιδήμαρχος θέλει να βγαίνει φωτογραφίες μόνο χωρίς την μάσκα;

4. Ποιοι δύο Αντιδήμαρχοι και μια Δημοτική Σύμβουλος βρέθηκαν ταυτόχρονα στο ίδιο κομμωτήριο;

5. Ποιον ρόλο θα αναλάβει σύντομα ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης;

3 σχόλια:

  1. 4 μόνο ή Σταυρούλα πάει χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε ενδιαφέρον νά μάθουμε ποιοι/Ες άλλοι/Ες είναι υποψήφιοι για αυτόν τον τον ρόλο! Η το παιχνίδι είναι πουλημένο !!!και από τα αποδυτήρια παιγμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365