Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ξεκινάνε τα rapid test στις περιοχές όπου υπάρχουν εργάτες της βιομηχανίας της Σκύδρας

Ξεκινάνε τα rapid test στις περιοχές όπου υπάρχουν εργάτες της βιομηχανίας της Σκύδρας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση στον προσωπικό λογαρισμό του Αντιδήμαρχου Κρύας Βρύσης κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει ιχνηλατήσεις και στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης με Rapid Test όπου υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα.



Σύμφωνα με την ανάρτηση όσοι εργάζονταν στο εργοστάσιο της Σκύδρας και οι στενοί συγγενείς τους παρακαλούνται να προσέλθουν σήμερα Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 μπροστά από το Δημαρχείο για να εξετασθούν

Και αύριο Σάββατο από τις 9:00 το πρωϊ.

Λογικά οι ιχνηλατήσεις θα γίνουν και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και αναμένουμε ανακοινώσεις.

Πηγή: Δημήτριος Τσουφλίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365