Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χαμός με βάφτιση στην Κύπρο: «Σιγά με το μωρό» φώναζαν οι γονείς στον ιερέα (VIDEO)

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η μητέρα του παιδιού

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά από βίντεο που δείχνει πώς βάφτισε παιδί ιερέας στην Λεμεσό.


Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η μητέρα του παιδιού η οποία στην ανάρτησή της στο Facebook γράφει ότι «του φωνάζαμε όλοι, του λέγαμε σιγά το μωρό και να μας απαντά "έτσι βαφτίζω εγώ"».


Σύμφωνα με την ίδια μετά την τελετη το μωρό «ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ!!!».


Μια ημέρα μετά την βάφτιση οι γονείς πήγαν το παιδί στο γιατρό ο οποίος έκρινε ότι το βρέφος βρίσκεται σε σοκ.


Από την πλευρά του ο ιερεάς υποστηρίζει ότι «δεν υπήρχε καμία προθεση να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγε να γλιστρήσει το παιδί και προσπάθησα να αποτρέψω κάποιο τραυματισμό».


Ο ίδιος απέδωσε τις αντιδράσεις σε σχόλια που έκανε για τον κοροναϊό.


Κατά πληροφορίες οι γονείς του βρέφους αναμένεται να υποβάλουν καταγγελία στον Μητροπολίτη Λεμεσού όταν αυτός επιστρέψει στην Κύπρο.



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365