Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονίζει το ιδιόχειρο σημείωμα του ιδιοκτήτη του οίκου ευγηρίας

Ο 41χρονος θεώρησε ότι είχε απογοητεύσει τους πάντες

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα βρέθηκε δίπλα στον ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρη Καμπανάρο, ο οποίος έθεσε τέλος στη ζωή του, πιθανόν με καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του.


Ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας φαίνεται ότι δεν άντεξε το γεγονός ότι εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κοροναϊού σε αυτόν, κάτι που ο ίδιος θεώρησε ως προσωπική του αποτυχία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σημείωμα ο Καμπανάρος φέρεται να έγραψε πως είναι αποτυχημένος, πως δυσφήμισε το γηροκομείο και πως πλέον δεν θα τον εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Φέρεται επίσης να έγραψε ότι επειδή δεν μπορεί να προσέξει τους ανθρώπους και είναι ανίκανος σαν «καπετάνιος» του γηροκομείου θα αυτοκτονήσει. Τέλος, ο 41χρονος ανέφερε πως εάν δεν τα καταφέρει και μείνει φυτό, σημαίνει ότι είναι ανίκανος και για να αυτοκτονήσει.


Πάντως τόσο οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνταν στον οίκο ευγηρίας όσο και άνθρωποι που γνώριζαν τον 41χρονο λένε ότι ήταν υποδειγματικός επιχειρηματίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης.


«Από τα ξημερώματα φρόντιζε να μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στο γηροκομείο. Επί 2-3 μήνες κυνηγούσε τους πάντες, φρόντιζε για το θέμα της εμφάνισης κρουσμάτων κοροναϊού», δηλώνουν στο Mega άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.


Όπως επισημαίνουν, ο 41χρονος ήταν πολύ υπεύθυνος, σωστός επαγγελματίας που ενέπνεε εμπιστοσύνη και φρόντιζε να ψυχαγωγεί και να δίνει κουράγιο στους τροφίμους του οίκου ευγηρίας.


Μάλιστα, ο ίδιος είχε περάσει όλη την καραντίνα της άνοιξης μέσα στον οίκο ευγηρίας ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τους ηλικιωμένους.


Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει, πάντως, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων και οι άνθρωποι που τον γνώριζαν λένε ότι ήταν πολύ πιεσμένος.


Υπενθυμίζεται ότι τρία κρούσματα κοροναϊού εντοπίσθηκαν στον οίκο ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ύστερα από rapid test στα οποία υποβλήθηκαν με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη τόσο το προσωπικό, όσο και οι φιλοξενούμενοι στη Μονάδα.


Το πρώτο κρούσματα αφορούσε εργαζόμενη και είχε εντοπισθεί την περασμένη Πέμπτη, ενώ τα άλλα δύο, μια εργαζόμενη και μια 87χρονη φιλοξενούμενη της μονάδας, εντοπίσθηκαν σήμερα. Και οι τρεις είναι ασυμπτωματικοί ασθενείς, ωστόσο η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365