Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Έρευνα: Γιατί τσακώνονται 1 στα 10 ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο;

Διαβάστε λεπτομέρειες

Τι μπορεί να σημαίνει η θέση που οι σύντροφοι επιλέγουν για να κοιμηθούν στο κρεβάτι; Μία μεγάλη βρετανική αλυσίδα ξενοδοχείων διεξήγαγε μία έρευνα για την προτίμηση των ζευγαριών γύρω από την πλευρά που επιλέγουν να κοιμηθούν.


Κατά την έρευνα, σύμφωνα με το faysbook.gr, ερωτήθηκαν περί τα 2.000 ζευγάρια στη Βρετανία και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 10% των ζευγαριών δημιουργεί καβγάδες και εντάσεις γύρω από τη θέση στην οποία θα κοιμηθεί τελικά ο καθένας  στο κρεβάτι, ενώ το 20% των ανδρών ισχυρίζεται ότι συνήθως οι καβγάδες καταλήγουν στο να είναι οι γυναίκες αυτές που τελικά θα καταφέρουν να επιλέξουν… πλευρά στο κρεβάτι, αφήνοντας τους άνδρες ανικανοποίητους σε αυτό το θέμα.

Παρόλα αυτά, όλοι δείχνουν να έχουν κάποια συγκεκριμένη προτίμηση στην πλευρά του κρεβατιού. Οι λόγοι που επέλεξαν οι ερωτηθέντες ήταν για να είναι κοντά σε σώμα θέρμανσης ή στα παιδιά, για να βλέπουν καλύτερα τηλεόραση, για να έχουν περισσότερη ησυχία και για να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα το χώρο ώστε να νιώθουν πιο ασφαλείς. Το 50% των ερωτηθέντων υποστήριξε επίσης, ότι δεν μπορούσε να απολαύσει έναν ήσυχο ύπνο αν δεν κοιμόταν στην πλευρά στην οποία εξ αρχής ήθελε.

Παλαιότερη έρευνα υποστήριζε ότι όποιος κοιμόταν στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού ήταν πιο ευτυχισμένος, ωστόσο σήμερα αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο καθένας μας προσαρμόζει την ξεκούρασή του ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365