Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Σε 1.018 κέντρα με τηλεφωνικό ραντεβού θα εμβολιαστούν οι Έλληνες – Η παρουσίαση Κικίλια

Δείτε τις κάρτες που παρουσίασε ο Βασίλης Κικίλιας

Από τη μία ο κορονοϊός κι από την άλλη το εμβόλιο. Τον σχεδιασμό της παραλαβής, αποθήκευσης, διανομής και γενικότερα της διενέργειας εμβολιασμών στην Ελλάδα παρουσιάζει αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας.


Ο κορονοϊός “επελαύνει” στην χώρα μας και σήμερα, Τετάρτη, 18.11.2020 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποιεί ζωντανή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, την ώρα που το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε επίπεδο κρουσμάτων σε ένα 24ωρο.


Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα του εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός, ωστόσο την ίδια ώρα η Ελλάδα βρίσκεται και σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να υπάρχει έτοιμη υποδομή και σχέδιο για τον εμβολιασμό των ομάδων που δικαιούνται να λάβουν πρώτοι το εμβόλιο.


Το σχέδιο αυτό παρουσιάζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.


Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε αναφέροντας πως 905 (!) νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και 564 στην Αττική, ενώ είπε για ακόμα μία φορά πως τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Επιπλέον εξέφρασε ξανά τον θαυμασμό του για τις νοσηλεύτριες από την Κρήτη που μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν το έργο των γιατρών, την στιγμή που έγινε γνωστό πως το παράδειγμά τους ακολούθησαν και νοσηλεύτριες από τα Ιωάννινα!


Το σχέδιο για τα εμβόλια

Στην συνέχεια, ο υπουργός Υγείας ξεκίνησε την ανάλυση του σχεδίου της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό. Αρχικά εξήγησε τις συμφωνίες της ΕΕ για την κεντρική προμήθεια των εμβολίων, τις εταιρείες που εμπλέκονται, αλλά και το πώς θα γίνει η διαδικασία στην Ελλάδα.


Ακολούθως, τόνισε πως θα υπάρχουν 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που θα εξυπηρετούν πάνω από 2.000.000 Έλληνες πολίτες το μήνα.


Τόνισε πως θα κλείνεται ραντεβού είτε τηλεφωνικά, είτε με SMS.


Δείτε τις κάρτες που παρουσίασε ο Βασίλης Κικίλιας







1 σχόλιο:

  1. Όλα στο βωμό της επικοινωνίας.Δεν σέβονται πλέον τίποτε,όχι τους νοσούντες και τις οικογένειές τους,ούτε καν τους νεκρούς.Αφου από το πρωί,δείχνουν και ξαναδειχνουν στα κανάλια τις 10 νοσηλεύτριες,που θα έρθουν από την Κρήτη,λες και οι κοπελες μετεχουν σε κανένα ριάλιτι,βγήκε το απόγευμα ο Υπουργός να μας πει για το εμβόλιο,που ακόμη δεν έχει καν εγκριθει και διανεμηθεί στη ίδια την παρασκευάστρια χώρα,πως θα εμβολιαστουμε στα 1000 κέντρα εμβολιασμού,που θα δημιουργηθούν.Επιτελους,τόσο μας υποτιμούν;Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365