Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Στα κόκκινα και σήμερα η Π.Ε. Πέλλας : 107 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά στην αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων

Συνεχίζει να βρίσκεται στα κόκκινα η Π.Ε. Πέλλας.


Από τα 2.581 νέα κρούσματα του 24ώρου, τα 582 εντοπίστηκαν στην Αττική και 673 στην Θεσσαλονίκη.


Την ίδια ώρα, τριψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε στην Λάρισα με 105, στην Μαγνησία με 108 και στην Πέλλα με 107.


Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά στην αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων.

1 σχόλιο:

  1. για να σταματήσει η μετάδοση πρέπει να κάτσουμε σπίτι.
    Για να κάτσεις όμως σπίτι πρέπει:
    1.Να τα έχεις καλά με τον ευατό σου και να μην σου χρειάζονται συνεχώς ''άλλα'' άτομα για να είσαι καλά..
    2.να σου αρέσει το διάβασμα ή η συζήτηση..
    3.Να ξέρεις να συζητάς με τον/την σύντροφο σου...
    Δυστυχώς αυτά σημαίνουν ποιότητα...Ποιότητα δεν έχουμε στην Πέλλα..οπότε έχουμε όλα τα άλλα..Γυρνάμε..ψαχνόμαστε..βόλτες ..γυρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365