Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Τελεσίγραφο μιας ώρας σε ιδιωτικές κλινικές -200 κλίνες, αλλιώς επίταξη

Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών απάντησε ότι δεν μπορεί να τις διαθέσει, οπότε αναμένεται η επίταξη από το υπουργείο Υγείας

Δραματικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη, καθώς η υγειονομική κατάσταση έχει επιδεινωθεί και οι κλίνες ΜΕΘ έχουν κατακλυστεί.


Σύμφωνα με το MEGA, το Υπουργείο Υγείας επέδωσε τελεσίγραφο στις ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης να διαθέσουν άμεσα 200 κλίνες μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, διαφορετικά θα προχωρήσει σε επίταξη. Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών απάντησε ότι δεν μπορεί να τις διαθέσει, οπότε αναμένεται η επίταξη από το υπουργείο Υγείας.


Οπως αναφέρεται στο site της Πανελλήνιας Ενωσης Ιδιωτικών Κλινικών «Με εγγραφο του ο Γενικος Γραμματεας του Υπουργειου Υγειας ζητα απο τις Κλινικες της Θεσσαλονικης την εθελοντικη διαθεση 200 νοσηλευτικων κλινων για την νοσηλεια ασθενων με COVID 19. Το εγγραφο σας σταλθηκε με email και πρεπει να απαντηθει εως τις 20.00 αποψε, αλλως θα προβουν σε αναγκαστικη επιταξη».



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365