Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Ο Covid-19 δημιουργεί προβλήματα και στο Δ.Σ.

Στην Αλμωπία πολλές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην λειτουργίας τους λόγω κρουσμάτων

Συνεχίζει την επέλαση του στην Π.Ε. Πέλλας ο Covid-19, με το Νομό μας να είναι σταθερά της τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων.

Στην Αλμωπία πολλές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην λειτουργίας τους λόγω κρουσμάτων, όπως οι Υπηρεσίες του Δήμου, το ΚΕΠ, η Αστυνομία, Τράπεζες κ.α.

Σε περιορισμό βρίσκεται και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος, αφού τις προηγούμενες μέρες ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ πρέπει να μείνει και ο ίδιος σε καραντίνα και έτσι θα απουσιάσει για τις επόμενες μέρες από τα καθήκοντα του.

Πολλές είναι οι Τ.Κ. της Π.Ε. Πέλλας με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365