Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Συγκλονιστικές εικόνες από την εντατική κορονοϊού του “Παπανικολάου” – Από 39 μέχρι 60 ετών όσοι παλεύουν εκεί για τη ζωή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασθενείς από 39 έως 60 ετών ο ένας δίπλα στον άλλον, δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή

Η εικόνα είναι πολύ διαφορετική σήμερα στο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, απ΄ ότι ήταν το Μάρτιο…


Τα όσα κατέγραψε το MEGA, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στην εντατική μονάδα COVID του νοσοκομείου, εκεί που δίνεται αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, είναι πραγματικά συγκλονιστικά.


Ασθενείς από 39 έως 60 ετών ο ένας δίπλα στον άλλον, δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. Και οι εικόνες αυτές, είναι η καλύτερη απάντηση σε όποιον θεωρεί πως ο κορονοιος αφορά μόνο του άνω τον 65 ή μόνο όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.


Σήμερα είναι ακόμα μία ημέρα νίκης για το νοσοκομείο Παπανικολάου… Άδειασαν ακόμα 3 κλίνες από ασθενείς που αποσωληνώθηκαν… 4 κλίνες άδειες συνολικά,. από τις 18.


Ο κορονοϊός σε αυτό το μέρος δεν κοιτάζει ηλικίες… Πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης, μόλις 23 ετών βγήκε νικητής… 10 μερόνυχτα πάλευε με τον αόρατο εχθρό.


Κάποιοι θα καταφέρουν να μιλήσουν με τους δικούς τους έστω με βιντεοκλήση. Κάποιοι θα φύγουν από τη ζωή χωρίς να τους πουν αντίο.

1 σχόλιο:

  1. Απαγορεύεται να μπαίνουν ατομα Ά βαθμού συγγενείας στην εντατική,αλλα αφήνουν τα κανάλια.Ρε πάτε καλά? Με ποιο δικαίωμα μπαίνεται? Το κάνετε μόνο και μόνο για να πανικοβαλετε τν κόσμο.Απλά ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365