Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 12/11 Κριός

Στοχεύστε ψηλά, αγαπητοί Κριοί! Ο Δίας συμπράττει με τον Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της καριέρας, για τρίτη και τελευταία φορά για φέτος. Πρόκειται για όψη που θα στρέψει εσάς αλλά και ανθρώπους με κύρος, σε ταλέντα σας που συνήθως κρατάτε κρυφά.
Αν ελπίζετε να αναλάβετε πιο υπεύθυνα καθήκοντα, κάντε τώρα την κίνησή σας: Διεκδικήστε την αύξηση ή προαγωγή που λαχταράτε, μόνο φροντίστε να συμβαδίζουν οι στόχοι με την ηθική σας… Ο Πλούτωνας μπορεί να σας κάνετε πιο ανταγωνιστικούς απ’ όσο χρειάζεται. Να θυμάστε ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, μην παίξετε «βρώμικα»!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Συγκρατήστε την ορμή σας, αγαπητοί Ταύροι… Τα λόγια σας μπορεί να ακουστούν πιο επιθετικά απ’ όσο θέλετε!
Γι’ αυτό ευθύνεται μια έντονη σύμπραξη του Δία με τον εχθρικό Πλούτωνα στον 9ο Οίκο σας της έκφρασης, για τρίτη και τελευταία φορά αυτή τη χρονιά. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να φανεί προκλητική σε κάποιους, σε σημείο να διεγείρουν την παροιμιώδη υπομονή σας.
Επιλέξτε συνειδητά να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάθε περίσταση, δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας: Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο! 

ζώδια σήμερα 12/11 Δίδυμοι

Προσέξτε τα νώτα σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Για τρίτη και τελευταία φορά φέτος, ο Δίας συμπράττει με τον διεισδυτικό Πλούτωνα. Αυτή η συγκυρία θα ρίξει άπλετο φως, στις καθόλου κολακευτικές πτυχές κάποιων ατόμων. Ο Πλούτωνας είναι ο άρχων του Κάτω Κόσμου, των μυστηρίων και των παρασκηνιακών δράσεων. Ο Δίας είναι αυτός που τα βγάζει όλα στο φως. Τώρα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε καταστάσεις που κάτι σας ενοχλεί και κάντε ενδελεχή έρευνα. Αλλά μην εκτοξεύσετε κατηγορίες μέχρι να συλλέξετε αποδείξεις, ακόμα και οι πλέον ύποπτοι δικαιούνται μιας δίκαιας δίκης!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Το τέρας της ζήλιας ενδέχεται να σας επισκεφθεί αναπάντεχα, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό ευθύνεται η τρίτη και τελευταία για φέτος, σύμπραξη του Δία με τον ελεγκτικό Πλούτωνα στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αν κάποιος σας φανεί ότι κάνει ύποπτες κινήσεις. Προτιμήστε να το θέσετε ευθέως, να κάνετε ερωτήσεις και να ακούσετε το ένστικτό σας στην απόκριση που θα λάβετε. Μπορεί να υπονομεύσετε τον εαυτό σας, αν κάποιος προετοίμαζε μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς… Γι’ αυτό αποφύγετε τις υποθέσεις, μέχρι να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες!

ζώδια σήμερα 12/11 Λέων

Μην βιαστείτε να αντιδράσετε, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε την τάση να εκδηλώνεστε, όταν έχετε μια αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά τώρα ο αποκαλυπτικός Δίας συντονίζεται με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα: Ίσως μια έρευνά σας να εντοπίσει περισσότερα απ’ όσα φαίνονται στην επιφάνεια. Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία σύμπραξη των Δία – Πλούτωνα για φέτος, που υπονοεί ότι κάτι μπορεί να εκτυλίσσεται από τον περασμένο Απρίλιο. Ακόμα και οι πιο αγαστές προθέσεις σας, ενδέχεται να σας εμπλέξουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Καλύτερα να αποφύγετε επιμελώς να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, νιώστε τη δύναμη του μαγνητισμού σας! Τα κεφάλια γυρίζουν όπου περνάτε, χάρη στην ερωτική συνάντηση του Δία με τον σαγηνευτικό Πλούτωνα στον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία σύμπραξή τους για φέτος, που απαιτεί σύνεση στον χειρισμό του δώρου που σας παράσχει: Μην φλερτάρετε με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν, απλά για να τονώσετε τον εγωισμό σας… Αποφύγετε να υποβάλλετε ανθρώπους σε δοκιμασίες. Κάθε χειριστική συμπεριφορά θα γυρίσει εναντίον σας – και δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή στην ομαλότητα!

ζώδια σήμερα 12/11 Ζυγός

Νιώθετε το αίμα σας να βράζει, αγαπητοί Ζυγοί! Η προσηνής φύση σας γίνεται ορμητική, αν θεωρήσετε ότι κάποιος παρενοχλεί τον πιο στενό σας κύκλο. Και η σύμπραξη του παθιασμένου Δία με τον κτητικό Πλούτωνα στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, μπορεί να είναι προειδοποιητικό σημαιάκι: Ίσως κάποιος να ξεπέρασε ήδη τα όριά σας, μιας και αυτή είναι η τρίτη και τελευταία συνάντηση των δύο πλανητών για φέτος. Επειδή θα είστε υπερβολικά φορτισμένοι για να αντιμετωπίσετε μόνοι την κατάσταση, ζητήστε τη βοήθεια ενός ουδέτερου τρίτου. Θα σας δώσει πιο σωστές κατευθυντήριες, για να γίνει εποικοδομητική η επίθεσή σας. Τελικά, το ζητούμενο όλων είναι να επικρατήσει μια αρμονική σύμπραξη!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, λένε ότι «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»! Κάντε κάθε λέξη σας να αξίζει, τώρα που ο δραστικός Πλούτωνας που σας κυβερνά συναντά τον Δία στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτή η τρίτη και τελευταία για φέτος σύμπραξή τους, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας για να εκφράσετε τις αλήθειες σας. Παραμερίστε τις δολοπλοκίες και τους χειρισμούς, η ειλικρίνεια θα σας χρίσει νικητές. Μόνο φροντίστε να ξέρετε τι θέλετε να θέσετε, γιατί τα απωθημένα μπορεί να θολώσουν το μήνυμά σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, διαβάστε καλά τα ψιλά γράμματα – ειδικά τα νούμερα στις λογιστικές σας καταστάσεις! Ο Δίας και ο έντιμος Πλούτωνας συμπράττουν αισιόδοξα, για τρίτη και τελευταία φορά φέτος. Η συγκυρία μπορεί να αποκαλύψει ότι έχετε ξεχάσει να ακυρώσετε κάποια σταθερή χρέωση στους λογαριασμούς σας, είτε να ανανεώσετε μια συνδρομή. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε νέα οικονομική συνδιαλλαγή, μελετώντας τους όρους επιστροφών ή αλλαγών. Αν κάποια επαγγελματική διαπραγμάτευση κινείται πολύ γρήγορα, πατήστε παύση για να μην δώσετε περισσότερα απ’ όσα σας ζητούνται: Μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν την καλή σας πρόθεση ως ευκολοπιστία! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ο μαγνητισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Δίας συμβαδίζει με τον σαγηνευτικό Πλούτωνα στα δικά σας εδάφη, στην τελευταία από τις σπάνιες τρεις συμπράξεις τους που ανατάραξαν το 2020. Από θέση ισχύος τώρα, μπορείτε διακριτικά αλλά αποφασιστικά να επιστρατεύσετε πολλούς με το μέρος σας. Διαχειριστείτε την επήρειά σας με προσοχή, καθώς οι άλλοι σας βλέπουν ως ικανό ηγέτη: Θα αμαυρώσετε το πλεονέκτημά σας αν συμπεριφερθείτε αυταρχικά ή με αγένεια!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην βιάζεστε να εμπιστευτείτε τον καθένα, αγαπητοί Υδροχόοι… Μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές και να βρεθείτε μπλεγμένοι! Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα, για Τρίτη και τελευταία φορά για φέτος. Ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση με παραπτώματα άλλων, μπορεί κάποιοι να σας θεωρήσουν συνένοχους. Δεν πρέπει να ρισκάρετε να χαλάσει η καλή σας φήμη. Να ανταλλάξετε πληροφορίες ή σημαντικά καθήκοντα, μόνο με άτομα που η αξιοπιστία τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ποτέ δεν πρέπει να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αγαπητοί Ιχθύες! Ο επιδεικτικός Δίας συμπράττει με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα στη ζώνη σας της ομαδικότητας, για τρίτη και τελευταία φορά φέτος. Ας φανείτε πιο ανοικτόμυαλοι, ακόμα κι αν κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας. Διατηρήστε ψηλά τα κριτήρια για τις συνεργασίες σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Περιγράψτε κάθε απαραίτητη εργασία, να είστε σαφείς για τα προσόντα που απαιτείτε: Η ερευνητική δύναμη του Πλούτωνα θα βοηθήσει να εντοπίσετε τα κατάλληλα άτομα… Και μην εκπλαγείτε αν είναι τα πιο ήρεμα και διακριτικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365