Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία: Ξαφνικός θάνατος 45χρονου

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του

Απανωτά είναι τα σοκ στην κοινωνία της Αλμωπίας τις τελευταίες μέρες, με θανάτους νέων ουσιαστικά ανθρώπων.


Χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή 45χρονος, αγαπητός στην περιοχή μας, πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος Αριδαίας, από φυσικά αίτια.


Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.


12 σχόλια:

  1. Κρίμα το παλικάρι... Φυσικά αίτια σημαίνει covid;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο Αντώνη.... Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέγοντας ότι πέθανε από φυσικά αιτία, θέλατε να δείξετε ότι δεν πέθανε από Covid. Έχω την εντύπωση ότι και ο Covid είναι φυσικό αίτιο. Η ουσία είναι πως χάθηκε ένας ακόμα νέος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο, Ελένη πώς να το αντέξετε αυτό; Κουράγιο σε σας και τη γυναίκα του. Καλό παράδεισο να έχει. Είναι κρίμα να μεγαλώσουν τα παιδάκια του χωρίς τον πατέρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα ρε Αντώνη έφυγες πολύ νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος ήταν ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριμα για ονομα του Θεου με μικρα παιδια κουραγιο στα παιδακια του στην γυναικα του στους οικειους του.Αν ειναι δυνατο.Δεν το χωραει ο νους μας .Καλο ταξιδι να εχει καλο παραδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσακαλιδης Βίκτωρ29 Νοεμβρίου 2020 στις 6:37 μ.μ.

    Καλο παραδεισο Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365