Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

7 tips που θα σε βοηθήσουν να μην δείχνεις απεγνωσμένη σε μια νέα σχέση

Διαβάστε λεπτομέρειες

Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται για καιρό μόνες τους δυσκολεύονται να δημιουργήσουν μια νέα σχέση. Όταν τα καταφέρνουν και ξεκινούν μια σχέση πολλές φορές δείχνουν απεγνωσμένες καθώς τρέμουν στην ιδέα μην τυχόν μείνουν και πάλι μόνες. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία τότε τα παραπάνω tips θα σε βοηθήσουν πολύ!


#1. Μην του στέλνεις παραπάνω μηνύματα από όσα σου στέλνει αυτός. Ειδικά τον πρώτο καιρό θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να δεις πόσο συχνά επικοινωνεί εκείνος μαζί σου ώστε να μην το παρακάνεις με τα μηνύματα.

#2. Προσπάθησε να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και πως δεν σε πειράζει καθόλου να περάσεις κάποιον χρόνο μόνη σου. Ξεκίνα να απολαμβάνεις τον χρόνο με τον εαυτό σου και μην είσαι καταπιεστική μαζί του.

#3. Μην είσαι τόσο καλή μαζί του. Το να πεις και κανένα όχι που και που δείχνει ότι έχεις προσωπικότητα!

#4. Μην είσαι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή! Δείξτου ότι έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις εκτός από το να είσαι συνέχεια μαζί του.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365