Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο του Aridaia365 από τους δρόμους γύρο από το Πολυτεχνείο - Επεισόδια αυτή την ώρα

Δείτε τα βίντεο και τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ανταποκριτή του Aridaia365 του Πολυτεχνείο

Στους δρόμους γύρο από το Πολυτεχνείο βρίσκεται το Aridaia365 και σας παρουσιάζει το κλίμα που επικρατεί αυτή την ώρα.


Αστυνομία παντού και αρκετός κόσμος βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρο από το Πολυτεχνείο. Πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν άγρια επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρωμένους.  Οι αύρες διαλύσουν το πλήθος.


Αυτή την ώρα η κατάσταση είναι τεταμένη.


Νωρίτερα μέλη του Κ.Κ.Ε. έκαναν πορεία μπροστά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, καθώς και οι αρχηγοί των κομμάτων κατέθεσαν στεφάνια.


Δείτε τα βίντεο και τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ανταποκριτή του Aridaia365 του Πολυτεχνείο:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365