Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Aridaia365.gr

Ανακοίνωση

Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και όπως πράξαμε στο lockdown 1, έτσι και τώρα στο lockdown 2, ενημερώνουμε τους επαγγελματίες που έχουν επιλέξει να διαφημιστούν στο Aridaia365.gr, αλλά και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, πως:

- Όσες μέρες παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα τα οποία συνεργάζονται με το Aridaia365, η διαφήμιση τους θα εμφανίζεται κανονικά, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει κάποια χρέωση από την πλευρά μας. Αυτό θα ισχύει για όσο διάστημα κρατήσουν τα μέτρα και θα αφορά όσα καταστήματα τεθούν σε αναστολή.

- Επίσης όσες επιχειρήσεις ή καταστήματα επιθυμούν, ακόμα και αυτά τα οποία δεν συνεργάζονται με το Aridaia365, μπορούν μέσα από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνώντας μαζί μας, εντελώς δωρεάν, να ενημερώσουν το κοινό, για ότι κρίνουν σκόπιμο.

Με σεβασμό στις επιχειρήσεις που ματώνουν οικονομικά από αύτη την πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση και με την ευχή σύντομα να επιστρέψει η καθημερινότητα μας

Η ομάδα του Aridaia365.gr

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365