Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Πώς να καθαρίσετε το αγαπημένο τζιν παντελόνι σας χωρίς να το πλύνετε

Στο ερώτημα πώς να το καθαρίσετε η απάντηση είναι η εξής; η κατάψυξή σας.

Θέλετε να μην καταστρέψετε το τζιν παντελόνι ή σορτσάκι σας; Τότε μην το πλύνετε... Στο ερώτημα πώς να το καθαρίσετε η απάντηση είναι η εξής; η κατάψυξή σας.


Το μυστικό είναι να βάζετε το τζιν σας μέσα σε αυτή.

Θα χρειαστείτε: το τζιν σας, μια μεγάλη σακούλα που κλείνει με zipper, λίγο έξτρα χώρο στην κατάψυξή σας.

Ξεκινήστε διπλώνοντας το τζιν σας με τάξη και βάζοντάς το μέσα στη σακούλα. Κλείστε τη σακούλα καλά και βάλτε την στην κατάψυξη. Αφήστε την εκεί για μια εβδομάδα. Το τζιν σας θα έχει καθαρίσει πλήρως και θα είναι σαν καινούριο.

Μπορεί αυτή η διαδικασία να μην μπορεί να αφαιρέσει τυχόν λεκέδες αλλά σίγουρα μπορεί να σκοτώσει κάθε ζωντανό οργανισμό που μπορεί να βρισκόταν στο τζιν σας και να το κάνει και πάλι πεντακάθαρο.

Πηγή πληροφοριών: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365